ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ - ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΑΥΣΤΗΡΕ

ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Διεύθυνση - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Διεύθυνση: ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΥ ΒΡΕΣΘΕΝΗΣ 28 Τ.Κ. - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Τ.Κ.: 11743
Περιοχή - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Περιοχή: Νεος Κόσμος Κατηγορία - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Κατηγορία: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
Τηλέφωνο - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Τηλέφωνο: 2109249420 Fax - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Fax: -
Κινητό - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Κινητό: 6944595113 E-mail - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ E-mail: akmiservice@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Υπεύθυνος: ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Ιστοσελίδα:
Η ΑΚΜΗ SERVICE ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εξυπηρέτησης κτιρίων. Ξεκινώντας με απλά σταθερά βήματα και βάοζντας πάνω από όλα την αγάπη για τον πελάτη και την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών κατάφερε, αυτή τη στιγμή, να βρίσκεται μέσα στις καλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 2500 ευχαριστημένους πελάτες. - ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ Με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται στους ενοίκους απορίες....
Επισκέπτες: 13879

ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Η ΑΚΜΗ SERVICE ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εξυπηρέτησης κτιρίων. Ξεκινώντας με απλά σταθερά βήματα και βάοζντας πάνω από όλα την αγάπη για τον πελάτη και την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών κατάφερε, αυτή τη στιγμή, να βρίσκεται μέσα στις καλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 2500 ευχαριστημένους πελάτες.


- ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται στους ενοίκους απορίες. Στις πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση γίνεται πλήρης ανάλυση με πάγιο και αυτονομία με ειδικό συντελεστή. Ειδικό πρόγραμμα για πολυκατοικίες με κεντρικό boiler ζεστού νερού χρήσης.


- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Αδειούχοι εγκαταστάτες καυστήρων πετρελαίου και αερίου με πολυετή πείρα αναλαμβάνουν την ετήσια συντήρηση και ρύθμιση του καυστήρα, καθαρισμό του λέβητα και της καμινάδας σας. Μετά το πέρας της εργασίας δίδεται φύλλο ελέγχου του καυστήρα σας με ταινία γνησιότητας του σωματίου τεχνικών καυστήρων.


- ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η άνοιξη είναι η εποχή που τα τρωκτικά και τα κάθε είδους έντομα αρχίζουν και κάνουν έντονη και ενοχλητική την παρουσία τους. Για αυτό είναι η καταλληλότερη εποχή για να γίνει απολύμανση στα διαμερίσματα και τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.
Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με την επίβλεψη γεωπόνου αναλαμβάνουν το έργο αυτό συμβάλλοντας σημαντικά στην καθαριότητα και την καλή υγιεινή της πολυκατοικίας σας με εγγυημένα αποτελέσματα.
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο άοσμα και ακίνδυνα.


- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνεται απαραίτητα κάθε δύο χρόνια μετά το τέλος της σεζόν. Προφυλάσσει την δεξαμενή από την διάβρωση και από την οξείδωση καθώς και από άλλες βλάβες στον καυστήρα. Σε περίπτωση διαρροής αναλαμβάνουμε την συγκόλληση ή εάν κριθεί απαραίτητο την αντικατάσταση της δεξαμενής γρήγορα και οικονομικά.


- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Η ΑΚΜΗ SERVICE αναλαμβάνει αξιόπιστα και γρήγορα να σας προμηθεύσει μέσα από συνεργασία που έχει με μεγάλες ετιαρείες του χώρου, χωρίς καμμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και στις καλύτερες πάντα τιμές της αγοράς παρέχοντας εγγύηση στους πελάτες της για την ποιότητα και ποσότητα που παραλαμβάνουν.


- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ

Πώληση, τοποθέτηση & αναγόμωση διαφόρων τύπων πυροσβεστήρων σε πολύ καλές τιμές. Η εταιρεία μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ χρήση πυροσβεστήρα 6Kg για κάθε όροφο στην πολυκατοικία σας μετά την ανάθεση της έκδοσης κοινοχρήστων από το γραφείο μας.


- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Τα συνεργεία καθαρισμού της ΑΚΜΗ SERVICE αποτελούνται από εξειδικευμένους συνεργάτες που προσφέρουν τις πυηρεσίες καθαριότητας με σοβαρότητα και συνέπεια με αποτέλεσμα την αίσθηση φροντίδας & υγιεινής στουςκοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας.


- ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Μία ακόμη υπηρεσία που αναλαμβάνουμε είναι η εξολοκλήρου διαχείριση της πολυκατοικίας σας με σοβαρότητα, συνέπεια και χαμηλό μηνιαίο κόστος. Τηρούμε βιβλία διαχείρισης, εσόδων - εξόδων τα οποία είναι στην διάθεση των ενοίκων ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τα συνεργεία μας είναι στη διάθεση της πολυκατοικίας σας για αν επέμβουν άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη που θα παρουσιαστεί.


- ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Εκπαιδευμένο προσωπικό με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, αναλαμβάνουν την απόφραξη της αποχέτευσή σας 24 ώρες το 24ωρο καθώς και προληπτικούς μηνιαίους καθαρισμούς της αποχέτευσης και των φρεατίων σας.


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ